Üdvözlöm a Hét Kör Világában nap-szikla.jpg
Éljük át a Mese gyógyító erejét!

Munkácsi Gabriella

asztroterapeuta, író, mesegyógyító
MENÜ

ÍZELÍTŐKÉNT

 

 

www.szendreiart.com Szendrei Tibor már több mint 15 éve foglalkozik festészettel, grafikával. Ezen belül is inkább az alkalmazott grafika a területe. Rengeteg címlapot festett (meghaladja az 500 db-ot), számtalan illusztrációt készített fekete-fehéret és színeset egyaránt. Több kiadónak dolgozott az évek során, sőt külföldön is jelentek meg munkái. Számos újság és gyermekmagazin is igényelte illusztrációit. A játékiparban készített rajzokat társasjátékokhoz, festett kártyaképeket, és konceptrajzolóként is megállta a helyét.

  

www.belina.hu - Fő tevékenysége az egészségügyi és a természetgyógyászati modulok tanítása, vizsgára való felkészítés, életmódtábor vezetés, Fülakupunktúrás addiktológia szakmai képzés, Kineziológiai képzés és egyéb továbbképző tanfolyamok szervezése.

 

www.fonixmadar.hu - A honlapon megosztom a tapasztalataimat, hogyan segített az életmódváltás felépülni egy krónikus betegségből. Az egészség:  test, lélek és szellem harmóniája. A www.fonixmadar.hu összegyűjti azokat az információkat – alternatív gyógymódokat, a helyes táplálkozás, a testmozgás, a relaxáció különböző formáit, amelyek segítenek az egészség megőrzésében, a megelőzésben, egy teljes, tudatos élet megvalósításában. 

 

 

www.csillagforras.blogspot.com - Megkeressük a számodra legjobb természetes lehetőségeket, melyek aktivizálják a belső erőforrásaidat, ezáltal… (Asztrozófia, kineziológia, reflaxáció).

 

www.kapunyitogato.com - Báder Zsuzsa egyéni terápiás kezelései, klubjai, tanfolyamai - kineziológia, fülakupresszúra, masszázs és a női lélek, női sors megélésének segítése

 

www.zsukinez.hu - Kineziológia, One Brain, Belső iránytű, terápia, tanfolyamok; Keller D. Zsuzsa kineziológus honlapja.

 

www.hatramag.hu - A kft. szűk körben könyvkiadással is foglalkozik, de fő profilja előadások szervezése elsősorban az egészséges (egész-séges) életmód és a testi-lelki fejlődés témakörében. A honlapon közölt írások is általában ebben a témakörben mozognak.

 

http://everigel.hu - Czinkos Éva (Eve Rigel) fantasy és sci-fi író honlapja.

 

http://egyesulet.karcolat.hu/ - Fantasy és sci-fi portál. Novellák fantasy, sci-fi és egyéb kategóriákban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet