Üdvözlöm a Hét Kör Világában nap-szikla.jpg
Éljük át a Mese gyógyító erejét!

Munkácsi Gabriella

asztroterapeuta, író, mesegyógyító
MENÜ

AHOL JELENLEG TARTOK ÉLETEM ÚTJÁN…

 

Munkácsi Gabriella vagyok, asztroterapeuta, író, mesegyógyító.

 

Gyermekkoromban író szerettem volna lenni, aki kalandos történeteket szövöget. Korai, befejezetlen zsengéim az asztalfiókot gazdagították és sok vidám percet okoznak még ma is, ha éppen nosztalgikus hangulatba kerülök és visszaolvasom őket.

 

Ezután az asztrológia volt a következő nagy szerelmem, majd húsz évvel ezelőtt találkoztam vele, s akapcsolatunk azóta is tart, elmélyült.

Az asztrológiai pszichológia, a tanácsadó asztrológia a területem és előnyben részesítem a gyakorlatias, érthető, a mindennapi életben jól használható útmutatásokat, magyarázatokat.

Hiszem és vallom, hogy senkit sem indítanak segítség nélkül ebbe a világba - s az első és talán legátfogóbb segítségünk éppen a személyes, születési horoszkóp-ábránk, az Életünk Térképe. Mindent megmutat, amire szükségünk van ahhoz, hogy tudatos, kiteljesedett életet élhessünk.

 

A horoszkóp mesél... és aki hallgat rá, sokkal könnyebben járja az útját.  

 

Íróként nagyon szép és megtisztelő feladatom az, hogy lélekgyógyító, életsegítő meséket írhatok!

Írás közben „felfelé” figyelek, így születnek meg a történeteim. Tulajdonképpen nagyon sokszor „író médiumként” dolgozom, s a történetem egy-egy részének visszaolvasása során sokszor magam is megdöbbenek attól, amit papírra vetettem. Egy bölcsebb, mélyebb belső-felső hang üzenetei.

 

Ez is életvezetés, életsegítés, mint az asztrológia.

Hisz minden a mesével, a példázatokkal, mitológiával és régi történetekkel kezdődött... és ez mind az asztrológiában, mind az írásban testet ölt. Ezt szeretném érthetővé és átélhetővé tenni.

 

Hogy mindenki a saját meséjének alakítója lehessen!

 

 

angyal-galamb.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet